Frupeco |
Sectoren |
Retail

Partner voor de retail

Bent u als aankoper groenten en fruit op zoek naar vers versneden fruit, fruitsalades en gegaarde fruitproducten? Ontdek snel ons ruim assortiment voor uw supermarkt!

De perfecte aanvulling voor uw assortiment vers fruit

We leveren dagelijks een breed assortiment van voorgesneden fruitproducten en fruitsalades aan diverse supermarktketens, doorgaans onder private label. De consument wilt dagverse topkwaliteit en dankzij Frupeco kan iedere supermarkt deze belofte waarmaken.

Ons retail-assortiment is gebaseerd op de laatste trends en verandert mee met de seizoenen. Samen met de aankopers van vers zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe samenstellingen en verpakkingsmogelijkheden om blijvend aan de vraag van de consument te kunnen voldoen.

Dankzij onze vaste logistieke partners bieden wij supermarkten de zekerheid dat de aanvoer van de producten altijd op de afgesproken tijd plaatsvindt.

Brochure

Heb je interesse in onze producten en wens je meer informatie te krijgen over ons ruim assortiment aan versneden fruit, fruitsalades, appelproducten of fruitmanden? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier verder.

Bedankt! We hebben uw aanvraag goed ontvangen.
Er is iets misgegaan met het verzenden van het formulier, probeer het nog eens opnieuw