Frupeco |
Sectoren |
Foodservice

Partner voor foodservice

Bent u actief in de foodservice of runt u een grootkeuken of een cateringbedrijf ? Dan besteed u het liefst tijd aan het bedenken van nieuwe gerechten en het aantrekken van nieuwe klanten? Dat snappen wij! Laat daarom het versnijden van het fruit aan ons over en bespaar tijd voor wat écht telt.

Bespaar tijd en geld én win aan smaak

Vul in een handomdraai uw buffet aan met onze heerlijke verse versneden fruitproducten. Dagelijks leveren we een breed assortiment van voorgesneden fruitproducten en fruitsalades aan diverse grootkeukens van rust- en ziekenhuizen, scholen. Daarnaast leveren we ook op maat gemaakte fruitproducten voor de de lucht- en treinvaart.

Ons assortiment is gebaseerd op de laatste trends. Zo gaan we steeds op zoek naar nieuwe samenstellingen en verpakkingsmogelijkheden om blijvend aan de vraag van de eindconsument te kunnen voldoen.

Dankzij onze vaste logistieke partners bieden wij u de zekerheid dat de aanvoer van de producten altijd op de afgesproken tijd plaatsvindt.

Brochure

Heb je interesse in onze producten en wens je meer informatie te krijgen over ons ruim assortiment aan versneden fruit, fruitsalades, appelproducten of fruitmanden? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier verder.

Bedankt! We hebben uw aanvraag goed ontvangen.
Er is iets misgegaan met het verzenden van het formulier, probeer het nog eens opnieuw