Frupeco |
Sectoren |
Horeca

Partner voor horeca

Runt u een horecazaak? Dan besteed u uw tijd het liefst aan het bedenken van nieuwe gerechten, het aankleden van uw restaurant of aan een goede klantenservice. Dat snappen wij ! Laat daarom het versnijden van het fruit aan ons over en bespaar tijd voor wat écht telt.

Bespaar tijd en geld én win aan smaak

Profiteer van onze expertise in de selectie en verwerking van vers fruit.

Bereidt in een handomdraai uw gerechten met onze kant-en-klare fruitproducten. Dagelijks leveren we een breed assortiment van voorgesneden fruitproducten, fruitsalades en gegaard fruit aan diverse Cash & Carry, groothandelaars en horecazaken.

Ons assortiment is gebaseerd op de laatste trends. Zo gaan we steeds op zoek naar nieuwe samenstellingen en verpakkingsmogelijkheden om blijvend aan de vraag van de consument te voldoen.

Dankzij onze vaste logistieke partners bieden wij u de zekerheid dat de aanvoer van de producten altijd op de afgesproken tijd plaatsvindt.

Brochure

Heb je interesse in onze producten en wens je meer informatie te krijgen over ons ruim assortiment aan versneden fruit, fruitsalades, appelproducten of fruitmanden? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier verder.

Bedankt! We hebben uw aanvraag goed ontvangen.
Er is iets misgegaan met het verzenden van het formulier, probeer het nog eens opnieuw